JPT Blog

Wat voor invloed heeft stress op hart- en vaatziekten?

Naast het kiezen voor de juiste voeding en het letten op een gezonde levensstijl, is het belangrijk om goed naar jezelf te luisteren en voor jezelf te zorgen, om de kans op hart- en vaatziekten te verminderen. Bij hoge stress is de kans op hart- en vaatziekten namelijk groter.

 mindfulenss

Lees meer

Gezond ontbijten met Pasen

Gezond en lekker ontbijten met Pasen

Tijdens de Paasdagen wil je natuurlijk lekker kunnen genieten van al het eten, maar ook dan is het verstandig om te eten met mate. Probeer eens wat gezonde recepten uit van Personal Trainer Miranda. Zo kom jij gezond de Paasdagen door!

bananenbrood

Lees meer

Wat is Bodytec training en waar is het goed voor?

Wij geven naast Personal Training ook Bodytec training. Dit is een unieke wijze van trainen in 20 minuten tijd. Onze klanten zijn er gek op en wij kunnen er stiekem ook niet over ophouden. Wat is Bodytec training precies en waar is het goed voor?

 daphne body mind

Lees meer

Waarom kiezen voor een Personal Trainer?

Je wilt graag de extra kilo’s kwijt, wat fitter en vitaler in het leven staan, krachtiger worden of juist eindelijk van de rug/schouder klachten af zijn. Dan is Personal Training hier de juiste oplossing voor.

waterdrinken

Lees meer

Netwerk lunch

Als ondernemer heb je hart voor de zaak. Ontdek wat liefde voor je medewerkers en voor jezelf kan betekenen in jouw business!

Schrijf je in voor de Valentijns-netwerk lunch op 13 februari bij JPT, in samenwerking met Reinders & van Soest. Krijg handvatten waarbij je leert rekening te houden
met de fases waarin jouw medewerkers zich bevinden en ontdek de juiste balans in productiviteit en ontspannenheid.

lunch

Lees meer

Uitbreiding van onze supplementen

Naast Vitamine C1000, Multivitamine en Omega3 hebben wij nu ook Magnesium/zink/B6 en Vitamine D3 in ons assortiment. Door de uitbreiding van het assortiment zijn alle prijzen van de vitamines verlaagd

Lees meer

Workshop mindfulness maakt bewust en helpt ontspannen

In april werd er een workshop Mindfulness gegeven bij Westland Infra.

In anderhalf uur nam Petra Hofstede de medewerkers mee door de wereld van mindfulness, stress en hersenpannen. Petra is fysiotherapeute bij JPT, maar ook actief als trainer/coach op het gebied van mindfulness.

Heeft u ook interesse in een workshop Werkplezier net als Westland Infra? Bezoek dan de JPT Body & Mind website.

Lees meer

JPT Cool kids

Heeft u een zoon/dochter die sterker wilt worden, zijn/haar conditie wilt verbeteren en aan zijn/haar zelfvertrouwen wilt werken? Dan is de small groep training “JPT Cool kids” een absolute aanrader.
JPT Cool kids is trainen in een groep met leeftijdsgenoten, onder professionele begeleiding van onze Personal Trainster Tessa Morena.  

 

Lees meer

Wat vindt u van JPT?

Helpt u ons JPT verbeteren?
Vul hier de Enquête in en e-mail deze naar ons. Of vul de vragenlijst in op locatie en lever deze anoniem in, in de rode brievenbus.

Lees meer

Yoga - de nieuwste dienst bij JPT

Nieuwe dienst yoga.
In het nieuwe jaar starten wij met personal- en small groep yoga.
Er zijn vele redenen om yoga te beoefenen. Voor iedereen is dat persoonlijk. Dat maakt yoga zo toegankelijk, iedereen kan meedoen.
De yogales bestaat uit een combinatie van diverse yoga houdingen, oefeningen ter versterking van de conditie & spieren en ademhalings- & ontspanningsoefeningen. De yogastijlen die wij vanaf januari aanbieden zijn: Hatha yoga & Dru yoga.

Maak gratis kennis met de Small Groep yoga op 11 januari 2016. Geef u snel op via info@jptraining.nl want vol = vol. Hatha yoga 09.00 tot 10.15 uur en Dru yoga  17.00 tot 18.15 uur.

 

Lees meer

Exclusieve ijsbad training op 9 december 2015

Optimaliseer uw lichaam & geest
Wij organiseren een exclusieve ijsbad training volgens de "Wim Hof Methode"op 9 december 2015 voor maximaal 10 personen.

Lees meer

5 tips tegen een najaarsdip

De herfst is volgens veel mensen het mooiste seizoen. De blaadjes kleuren oranje, de luchten roze en er kome heerlijke geuren vrij. Toch zorgt het vallen van blaadjes en een tekort aan daglicht bij veel mensen voor stemmingswisselingen. Een najaarsdip ligt op de loer. Deze zorgt voor moeheid, somberheid, lage weerstand en een verminderde productiviteit. Met onderstaande tips komt u vrolijk en fit het najaar door!

Lees meer

De koude en ijsbad ervaring van Peter Schrijver

Afgelopen 2 november heeft Peter Schrijver deelgenomen aan de koude en ijsbad training. Lees hier zijn ervaring.

Op 9 december van 18.00 tot 22.00 uur vindt er een nieuwe Wim Hof Methode ijsbad training plaats. Wilt u hieraan deelnemen, stuur een mail naar info@jptraining.nl of laat het uw personal trainer weten.

Lees meer

4-weekse cursus Mindfulness

Wegens groot succes start er een nieuwe 4-weekse groepscursus Mindfulness op donderdag 24 september.

Lees meer

Nieuw bij JPT Personal Training & Coaching: Mindfulness


‘Bridgeman methode’ nu ook in Westland

Bij JPT Personal Training & Coaching is het nu ook mogelijk om aan Mindfulness te doen. Naast de vele verschillende trainingen die je onder persoonlijke begeleiding al kon volgen bij JPT, is de Mindfulness training een passende en logische uitbreiding.

 

Lees meer

Recept van de week: ijs!

Houdt u van lekker ijs?
 Maar niet van de loze calorieën? Lees hieronder hoe u super ijsjes maakt, heerlijk waterijs in 5 verschillende smaken! Het is snel en makkelijk te maken, en ook nog eens erg gezond. Superijsjes zijn gezonde waterijsjes, gemaakt van vers fruit.
 Ze bevatten 100% fruit, zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen en suikers: ijs wordt opeens een gezonde en heerlijke traktatie!

Lees meer

Zomer BBQ-tips

Met deze temperaturen worden de BBQ's weer tevoorschijn gehaald! Heerlijk natuurlijk, maar hoe zorgt u er nu voor dat deze maaltijd zo gezond mogelijk is? JPT heeft voor u de zomer BBQ-tips voor een gezonde BBQ op een rij gezet!

Lees meer

Nieuw bij JPT: Reflexzonetherapie

Mijn naam is Rosita Stolze en vanaf 1 juni ben ik 2 dagen per week te vinden in de studio van JPT.  Ik ben Reflexzonetherapeut en geef onder andere voetreflexbehandelingen. Daarnaast heb ik diverse aanvullende specialisaties afgerond zoals Zwangerschapsreflexologie, Dorn-therapie, Stoelmassage en Massage bij kanker.

Lees meer

Geweldig eindresultaat voor Jaco

Zo ‘n negen maanden geleden kwam Jaco (43 jaar) bij ons.
Jaco heeft al vijftien jaar Diabetes, darmklachten en daarnaast ook een heel hoog cholesterol. Voor zijn cholesterol en Diabetes gebruikten hij diverse medicijnen, zoals 4x per dag insuline en diverse andere tabletten om zijn suikerziekte te beheersen. Met helaas bijwerkingen en geen kans op genezing.

Lees meer

Recept: Zoete aardappelsalade

Zoete aardappelen, ook wel bataat genoemd, zijn gezond, geven langzaam energie af en zorgen er dus voor dat je bloedsuikerspiegel langzaam stijgt en stabiel blijft. Deze zoete aardappelsalade is echt goddelijk en veel gezonder dan de kant-en-klare variant. Door de Griekse yoghurt smaakt hij toch lekker romig.

Lees meer

Healthy Food Movement

In de week van 8 t/m 13 juni staat het Westland in het teken van gezonde voeding en beweging; Healthy Food Movement. JPT, als Westlands bedrijf waar gezonde voeding en beweging centraal staat, werkt uiteraard mee aan dit initiatief. 

Lees meer

Virtuagym app

Heeft u hem al gedownload, de app voor de gezonde levensstijl en voeding? Wij hopen dat u het softwareprogramma inmiddels ontdekt heeft. Het programma heeft vele mogelijkheden.

Lees meer

Viking run

Durft u de strijd aan met het parcours en met uzelf? Doe mee aan deze uitputtingsstrijd op 13 of 14 juni. Onze voorkeur gaat uit naar 13 juni dan heeft u nog even tijd om bij te komen, voordat de werkweek weer begint.

Lees meer

Nieuwe gezichten bij JPT!

Graag stellen wij aan u voor; Angelique van der Sande en Meysam Mirkarimi. Angelique is misschien al een bekend gezicht voor u, want zij helpt het JPT team al een tijdje met de administratie, zodat de trainers zich volledig kunnen focussen op de training. Daarnaast zijn wij ook trots dat Meysam Mirkarimi tegenwoordig tot ons team behoort. Sinds januari dit jaar is hij werkzaam bij JPT en zijn levensmotto is; niets is onmogelijk voor hen die willen.

Lees meer

Virtuagym

Wij werken met het innovatieve online begeleidingsplatform Virtuagym. Dit online platform is een belangrijk onderdeel van uw begeleidingstraject. Sinds kort is het gebruik van Virtuagym nog makkelijker door middel van speciale apps. De apps kunt u downloaden via de App store of Google Play. Uw personal trainer helpt u graag bij het downloaden van de apps.

 

Lees meer

Goede voornemens!

Het afgelopen jaar is er weer van alles gebeurd bij JPT
Bijvoorbeeld de Bodytec en een verbouwing of twee

Wij streven altijd naar de hoogste service en kwaliteit
En werken zo aan uw vitaliteit

Lees meer

Drekrees 2014

Wat voor onze Personal Trainer Tessa begon met een grapje, werd werkelijkheid. Op zaterdag 13 september 2014 heeft zij deelgenomen aan de Drekrees in Schipluiden. Hier het verslag van Tessa.

Lees meer

Terugblik op de Family Bootcamp

Op de laatste zondag van de zomervakantie organiseerde JPT een Family Bootcamp. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement en bedanken de deelnemers voor hun enorme inzet. Van één van onze deelnemers kregen we onderstaande reactie:

Lees meer

Best Fresh Group aan het woord

Eind mei organiseerde de Best Fresh Group in samenwerking met JPT een avond over gezonde voeding voor haar medewerkers.

Lees meer

8 tips voor de zomervakantie

Om nog meer van uw welverdiende vakantie te genieten hebben wij enkele tips voor u op een rijtje gezet

Lees meer

Klant aan het woord over de Bodytec

Margret traint sinds 3 maanden met de Bodytec. Lees over haar ervaringen in onze nieuwste BLOG.

Lees meer

Gezond met Pasen

Binnenkort is het alweer Pasen! Vind u het ook zo verleidelijk om van al het lekkers te eten? Met deze tips lukt het om de paasdagen gezond door te komen zonder kilootjes aan te komen.

Lees meer

Cellulitis verleden tijd met Bodytec Training

Voor het aanpakken van cellulitis en het verbeteren en verstevigen van uw huid dient u verder te gaan dan een oppervlakkige behandeling. Bodytec Training voor Huidverbetering is uitermate geschikt voor het verminderen en voorkomen van cellulitis.

Lees meer

Geslaagde VIP avond bij Rob Vollebregt

27 maart jl. organiseerde JPT een exclusieve VIP-avond bij Rob Vollebregt. De opkomst was groot en de sfeer was erg gemoedelijk.

Lees meer

Tip: eet minder suiker!

Lees in dit interessante artikel van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO over het advies betreft suikerinname.

Lees meer

21 tips voor meer succes

Vaak vergelijken we onszelf met anderen en denken daarbij dat de ander het beter heeft. Iedereen heeft te maken met demonen waar je geen weet van hebt, wees daarom mild. Beter is het om te kijken naar wat er in je macht ligt om jezelf succesvol te maken. Je rent je eigen race, vergelijken is niet nodig.

Lees meer

Fit netwerken op gelijk niveau?

Wilt u doelgericht in contact komen met uw doelgroep? Zoek dan niet verder!
Wij hebben de intentie om te starten met de JPT Business Club!

Lees meer

JPT introduceert: Virtuagym!

Met het nieuwe softwareprogramma Virtuagym kunnen wij u als klant nog beter coachen op het gebied van voeding  en lifestyle.

Lees meer

EET MINDER ZOUT

Als je gezond wilt eten wordt ook aangeraden om niet te veel zout te eten. Minder zout is goed voor het hart en de bloeddruk.

Lees meer

De zeven meeste gemaakte fitness fouten

Nu we toch bezig zijn met die goede voornemens, laten we het dan maar meteen goed doen.  Check deze zeven meest voorkomendefitnessfouten en –misverstanden. Wie weet ben je onbewust niet zo efficiënt bezig als je denkt.

Lees meer

Gewrichten en ouder worden

Ouder worden hoeft niet per se gepaard te gaan met krakende knieën en pijnlijke gewrichten. Je kan ongetwijfeld een flexibel en pijnvrij leven leiden, mits je aandacht besteedt aan deze eenvoudige tips die je hardwerkende gewrichten helpen.

Lees meer

Motivatie om meer te sporten

Zoek jij nog steeds naar de motivatie om meer te gaan sporten maar dat lukt je niet?

Lees meer

25 redenen waarom sporten goed voor je is

Wil je gelukkiger en vrolijker worden? Lichaamsbeweging vergroot je zelfverzekerdheid door je kracht, uithoudings-vermogen, flexibiliteit en uiterlijk te verbeteren, en door je het gevoel van controle over jezelf te geven.

Lees meer

Klant aan het woord

Patrick Jordens is vanaf de oprichting klant bij JPT. Lees over zijn ervaring in onze nieuwste blog!

Lees meer

Gezond kerstdiner

Wij hebben voor een gezond én lekker menu voor Kerstmis samengesteld. Eet smakelijk!

Lees meer

Unieke leden actie

Handige weetjes, speciaal voor de wintermaanden! 

Lees meer

Tips om slank de feestdagen door te komen

In december wordt u vaak overladen met onverantwoorde voeding. Op feestjes, tijdens diners en borrels. Maar dat lekkere eten hoort tóch een beetje bij de gezelligheid, vind u niet?

Lees meer

Gezond recept Speculaaskoek

Er wordt wat gegeten tijdens de Feestdagen en dat zijn niet altijd gezonde maaltijden en snacks! Wij hebben daarom voor u een lekker én gezond recept voor Speculaaskoek.

Lees meer

10 voordelen waarom het eten van tomaten zo goed voor je is:

Tomaten zijn één van de meest krachtige antioxidanten. Ze bevatten vitamine C, A, B, E, alsmede anthocyanen, glutathion en carotenoïden.

Lees meer

Voedingstip 5

Lees meer

10 tips voor het verhogen van jouw weerstand

Vooral als je op plaatsen komt waar veel andere mensen zijn. Denk ook aan vieze deurknoppen, kranen en telefoons die veel bacteriën kunnen bevatten.

Lees meer

10 voordelen van knoflook

 

10 voordelen van knoflook

Lees meer

Voedingsrichtlijn 3

 

Varieer met uw eten

Lees meer

Voedingsrichtlijn 2

 

Beperk het gebruik van suiker en bewerkte koolhydraten

 

 

Lees meer

7 Gouden voedingsrichtlijnen

Voedingsrichtlijn 1

Lees meer

Koffiedrinker

Ben jij een echte koffiedrinker?

Lees meer

Citroensap

Citroensap in je water is super gezond!

10 redenen om citroensap aan je water toe te voegen:

Lees meer

Voeding en suppletie voor wielrenners

Op zondag rond een uur of twaalf zie je ze vaak op terrasjes zitten; bezwete mannen in strakke, kleurrijke pakjes. Ze genieten na hun rit van een welverdiend biertje.

Lees meer

BBQ Tips en Recepten

BBQ Tips en Recepten

Lees meer

Ik had het idee dat ik altijd vrij gezond bezig was

In het verleden dacht ik nooit na over mijn voeding. Ik had het idee dat ik altijd vrij gezond bezig was. ’s Morgens nam ik een boterham met hagelslag en een kop thee.

Lees meer

Ons doel was verbetering van onze conditie

Suzanne Klijn en ik (Esther Reinders) trainen bij Tessa. Ik ben begonnen in december 2012 en Suzanne is wat later ingestapt. Ons doel was verbetering van onze conditie.

Lees meer

Er is een fout opgetreden bij het verwijderen van het e-mail adres uit de mailinglijst.

shutterstock_116332645

avatar JPTtraining Wat zijn wij trots op Petra Hofstede !
8 dagen geleden
avatar JPTtraining https://t.co/4s1U7tOw4F
15 dagen geleden
avatar JPTtraining I posted a new video to Facebook https://t.co/654RC315B9
27 dagen geleden