Waarom kiezen voor een Personal Trainer?

Een stok achter de deur nodig om minimaal twee keer in de week actief te sporten? Een Personal Trainer biedt kansen. Samen met jouw Personal Trainer ga je aan de slag om jouw fysieke en mentale doelen te behalen, een plan van aanpak te maken en hier gericht mee aan de slag te gaan. Of je nou spier wilt aankomen, gewicht wilt verliezen of fitter en vitaler in het leven wilt staan, voor elk doel kunnen wij een plan samen stellen.

Een investering in jouw gezondheid, waar jij je hele leven plezier van kunt hebben!

De voornaamste voordelen van een Personal Training zijn:

 1.       Met persoonlijke aandacht en effectieve begeleiding bereik je meer resultaat in minder tijd.

De Personal Trainer maakt een schema gericht op jouw startpunt en specifieke doelen. Hier komt geen standaard schema aan te pas. Op deze manier train je op een effectieve manier waardoor jij in minder tijd meer resultaat behaald.

 2.       Een motiverende, leuke manier om jouw doelen te behalen.

Met een Personal Trainer aan je zij, maakt het de training leuker, motiverender en afwisselender, dan dat je zelf in de sportschool staat. Je doet de juiste combinatie van oefeningen die gericht zijn op het behalen van de juiste resultaten.

 3.       Begrip, inlevingsvermogen, motiverende en stimulerende eigenschappen en ruime kennis over het vakgebied, zorgen ervoor dat een Personal Trainer de moeite waard is.

De Personal Trainer richt zich 100% op jouw situatie en jouw doelen. Daarnaast luistert de trainer naar jouw voorkeuren en motiveert hij/zij om uit elke training het beste te kunnen halen.

 4.       Trainingen variëren. Deze afwisseling zorgt telkens weer voor de juiste prikkeling.

De juiste prikkeling heb je nodig om jouw spieren alsmaar aan te spreken en te laten werken. Je zoekt grenzen op tijdens de training, door de variatie en door het testen van het uithoudingsvermogen. Hiermee behaal jij jouw doelen op de juiste manier en met de juiste resultaten.

 5.       De stok achter de deur om elke week actief te sporten.

Ben jij niet zo van het sporten en heb je echt de stok achter de deur nodig? Dan is een Personal Training de perfecte oplossing. Je maakt namelijk afspraken om te trainen en hier houdt je je aan. Met 100% passie en energie zetten onze trainers zich voor je in, dat verwachten we ook van jou!

Als je echt iets aan jouw figuur, conditie en houding wilt veranderen of als je een andere persoonlijke reden hebt om jouw levensstijl te veranderen, kies dan voor een Personal Trainer. 

Contact

JPT Personal Training & Coaching
Smederijstraat 24
2671 BV Naaldwijk

0174 760800
Waarom kiezen voor een Personal Trainer?

Waarom kiezen voor een Personal Trainer?

Geplaatst op: 2018-07-02

Een stok achter de deur nodig om minimaal twee keer in de week actief te sporten? Een Personal Trainer biedt kansen. Samen met jouw Personal Trainer ga je aan de slag om jouw fysieke en mentale doelen te behalen, ...

Lees meer Meer nieuws
Wat voor invloed heeft stress op hart- en vaatziekten?

Wat voor invloed heeft stress op hart- en vaatziekten?

Geplaatst op: 2018-07-02

Naast het kiezen voor de juiste voeding en het letten op een gezonde levensstijl, is het belangrijk om goed naar jezelf te luisteren en voor jezelf te zorgen, om de kans op hart- en vaatziekten te verminderen. Bij...

Lees meer Meer nieuws
 • JPT staat voor samen één doel. Met Regilio heb ik hard gewerkt aan mijn gezondheid en daar ben ik trots op!

  Jari Duijvestijn
 • Het resultaat mag er zijn: 45 kilo lichter, nauwelijks los vel en de juiste gezonde waardes!

  Siska Vrolijk
 • Westland Partners gaat voor vitale medewerkers, dankzij de vitaliteitsmiddag van JPT!

  Westland Partners
 • Ze hebben mij enorm geholpen om van mijn zwangerschaps kilo's af te komen!

  Madelon van der Kaaij - Struijk
 • Niets doen is geen optie, de wekelijkse afspraak is de stok achter de deur die ik nodig heb!

  Henk Salome
 • Personal training bij JPT was het juiste mentale en fysieke herstel wat ik na mijn burn-out kon wensen

  Mirjam Sonneveld
 • De Mindfulness cursus heeft gezorgd voor gezondere, vitale en ontspannen medewerkers!

  Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling
 • Met Personal Training kan ik gericht aan mijn fitheid en gezondheid werken!

  Edwin van Nieuwkerk
 • Als ondernemer is het belangrijk om ook fysiek in topconditie te zijn, dat doe ik door wekelijks Personal training te volgen

  Patrick Jordens
Jari Duijvestijn Siska Vrolijk Westland Partners Madelon van der Kaaij - Struijk Henk Salome Mirjam Sonneveld Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling Edwin van Nieuwkerk Patrick Jordens

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.